HTML

Acerola

2008.06.07. 15:48 - talpdoki

Az Acerola - az Antillák cseresznyéjének is nevezik Közép-Amerikából és Brazíliából származik, ahol még ma is megtalálható. Kis gyümölcs nagy hatással – Az Acerola extraosztályú természetes C-vitamin forrás: Télen és tavasszal igen fontos, hogy bőséges C-vitamin (aszkorbinsav) ellátásról gondoskodjunk. Az acerola gyümölcs egy extraosztályú vitaminforrás. 100-szor több aszkorbinsavat tartalmaz, mint egy narancs. Az egészséges táplálkozás részeként az acerola hatása utolérhetetlenül sokoldalú. 100 g acerola gyümölcshús 4000 milligramm természetes C vitamint tartalmaz. Ezzel szemben ugyanennyi almában kb. 5 mg értékes vitamint találunk. Nem ok nélkül hívták a vitaminban gazdag piros, enyhén savanykás ízű növényt eredetileg „csodanövénynek”.

A bejegyzés trackback címe:

https://talpdoki.blog.hu/api/trackback/id/tr29508359

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása