HTML

Chlorella

2008.06.07. 15:51 - talpdoki

A Chlorella / kloroficeace a zöldalgákhoz tartozik. Édesvízi növény, amely igen sok klorofilt tartalmaz. A magas klorofiltartalma által a Chlorellának egy erős test tisztító hatása van. A káros anyagokat megköti és a klorofillal együtt kiválasztja.

Tudnának még többet mesélni a Chlorella tápértékéről? A Chlorellának magas növényi fehérje tartalma (45g /100 g por) és klorofil tartalma van. Ezen kívül a Chlorella tartalmaz még 20 különböző vitamint, ásványi anyagot és nyomelemeket. A Chlorella szállítja a természetben megtalálható Beta-karotint (Provitamin A) vasat, jódot, cinket és tiszta lizint, egy anyagot, amely nagy gabonatartalmú táplálkozásunkban gyakran hiányzik.

Mik a Chlorella vitális anyagai? A Chlorella 45-55% kiváló minőségű fehérjét ebben minden esszenciális aminosavat, esszenciális zsírsavat tartalmaz. Számos vitamint, ásványi anyagot, nyomelemet és olyan tápanyagot szállít, amelyből néhányat a napi táplálkozás elhagy. Ezen kívül tartalmaz még 19 aminosavat. Végezetül a Chlorella a legjobb természetes klorofilforrás.

A bejegyzés trackback címe:

https://talpdoki.blog.hu/api/trackback/id/tr90508369

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása