HTML

Esetek

2008.06.07. 17:51 - talpdoki

Címkék: esetek


 
7o éves hölgy
14 éve sklerosis multiplex-ben szenved, a heti rendszerrességgel történő talpreflexológia hatására sokkal könnyebb a mozgása határozottan jobb a kedélyállapota.
 
69 éves férfi
magas ill. ingadozó a vérnyomása, magas a vércukorszintje, puffadásra panaszkodott, és volt egy kialakulóban lévő prosztata-gyulladása. Tíz alkalmas kúra után amit heti két alaklommal végeztünk, vérnyomása helyreállt, puffadása is rendbejött, és megszüntek a prosztata panaszai is.
Azóta fenntartó programot alakalmazzuk heti egyszeri alkalmommal, hogy ne romoljon az állapota.
 
4o éves hölgy
találkozásunk előtt, már másfél éve műkönnyetvolt kénytelencsepegtetni a szemébe. Állandóan olyan
érzése volt, mintha homok ment volna a szemébe.Már az első kezelés után beindult a könnycsatorna
és nincs már az a rossz érzése sem, mint a talpmasszázst megelőzően. Úgy döntött, végicsinálja a tíz alkalmas kúrát és utánna is találkozunk heti egy alkalmommal, hogy megmaradjon ez akellemes állapot!
 
42 éves hölgy
hosszú évek óta tartó krónikus asztmatikus köhögésre panaszkodott, kis mozgásra már "befulladt",
Heti kétszeri alkalommal masszíroztam, csak 1o-12. alkalom után jött a javulás, de akkor határozzattan jobban érezte magát.
 
36 éves hölgy
mindkét csípője műtve volt (csípőficammal született) szükséges számára a rendszeres gyógytorna, gyógytornásza is észrevette, hogy amióta a talpmasszázst is alkalmazzuk heti kétszeri alkalommal, sokkal könnyebben mozog, sokkal jobb a közérzete.
 
73 éves hölgy
izületi fájdalmai, ill a tédében nagyon erős fájdalom van, (kopás van a térdében), az orvosi kezelések mellett heti rendszerességgel masszírozom, jelenleg enyhűltek a fájdalmai.
 
26 éves hölgy
másfél éve 2,5mm myomát fedeztek fel a méhében, heti rendszerességgel masszírozom, az utólsó kivizsgálás alkalmával az egyik orvos nem érzékelt már ott semmit. Nagyon jó a közérzete, regerenálás és immunerősítés céljából folytatjuk a terápiát.
 
62 éves hölgy
fáradékony, depresszióra hajlamos. A talpmasszázs hatására üdébb, frissebb és a kedélyállapota is sokkal jobb.
Heti két alkalommal masszírozom.

A bejegyzés trackback címe:

https://talpdoki.blog.hu/api/trackback/id/tr72508505

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása