HTML

Spirulina

2008.06.07. 16:37 - talpdoki

A Spirulina /Cyanobakterium egy mikroalga, amely a kékalgák közé tartozik. A Spirulina egy édesvízi alga. Legjelentősebb fajtája a Spirulina platensis. Természetes környezetben, szikvizekben fordul elő.
A Spirulina sok értékes tápanyag természetes forrása és ez által megmutatkozik nagy vitális anyag tartalma is. A Spirulina tartalmazza az összes esszenciális aminosavat, esszenciális zsírsavat, 50/-60%-os kiváló minőségű növényi fehérjét, Beta-karotint, számos vitamint, különösen B12-t, ásványi anyagokat, nyomelemeket és enzimeket. A Spirulinában kétszer annyi növényi olaj van, mint a szójababban és 14-szer annyi Beta-karotin mint a sárgarépában. A Spirulina támogatja az anyagcserét, aktiválja a szervezet védekező erejét. A Spirulina hatását egyszerű módon is leírhatjuk, a test túlsavasodása ellen dolgozik.

A bejegyzés trackback címe:

https://talpdoki.blog.hu/api/trackback/id/tr6508421

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása