Szóval két fej friss zeller...
az alsó részt megmosom, és megpucolom, felkockázom,
majd a szár alsó részét is megmosom, és felszeletelem...
az egészet beletetszem vegetás vízbe és megfőzöm...
mikor már puha, akkor kiveszem a darabokat, és lepépesítem....
majd visszarakom a pépet és teszek hozzá erőleves alapot..
keményítővel sűrítem....( mi így, te másképpen is sűrítheted)
a tetejére fokhagymás sajtos pirított zsemlekocka kerül és friss
zeller apróra vágva....
Zeller a potencianövelő
2008.06.07. 15:54 - talpdoki
A bejegyzés trackback címe:
https://talpdoki.blog.hu/api/trackback/id/tr79508374
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.