HTML

Rózsaszín álom

2008.06.07. 17:30 - talpdoki

Ez csak rózsaszín álom,
vagy valóság is lehet?

Miért nem nyerhet mindenki az MLM-ben?

Az a tény, hogy valaki elkezd egy MLM üzlettel foglalkozni, még koránt sem jelenti azt, hogy sikeres is lesz.

Tény: átlagosan 10 bemutatóból 7 eredménytelen. És a kezdők 75%-a feladja még mielőtt jelentősebb pénzt keresett volna. Miért?

Ha Te már egy ideje foglalkozol hálózatépítéssel, vagy ha azon szerencsések közé tartozol, akik már komolyabb eredményeket értek el, netán jelentős vagyont építettek fel valamelyik MLM cég égisze alatt, akkor tiszta szívből GRATULÁLOK NEKED! Akkor Te nagyon jól tudod, hogy miről beszélek. Akkor Te már tapasztalatból tudod, hogy 10 új munkatársból 7-en, 8-an feladják. A rájuk fordított energiád nem térül meg.

Persze, lehet, hogy Te még csak most kacérkodsz a gondolattal, hogy belekezdj egyik vagy másik network marketing üzletbe. Lehet, hogy még álomnak, vagy átverésnek tartod ezt a tevékenységet. Miközben vannak, akik sok százezres, vagy milliós jövedelemre tesznek szert ezzel az üzleti modellel.

->> Miért lesznek egyesek sikeresek az MLM-ben, míg a tömeg szinte semmi pénzt nem keres?

A válasz nem a cégekben, nem a termékekben vagy szolgáltatásokban, de még nem is a marketingtervekben található meg. Ugyanis nem számít, hogy melyik cégnél vagy, nem számít hogy mennyire modern a cég üzletpolitikája. Bármelyik (nem garázs-méretű) MLM cégnél megvan mindenkinek az esélye a magasabb jövedelemre.

A bejegyzés trackback címe:

https://talpdoki.blog.hu/api/trackback/id/tr62508472

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2012.03.23. 10:52:31

Megszűnt a több évtizedes munkahelyem.
Saját kezembe kellett venni a sorsom alakulását, ezért kezdtem el keresni az interneten. Így bukkantam rá a KMD által kínált lehetősére, melyet mindenkinek ajánlok a mellékelt honlapon:

kmdholding.com/hub3p3a
süti beállítások módosítása